Om oss

OM OSS

Vi kan som eneste testlab i Rogaland tilby både testing av laktatprofil og kroppsanalyser med det medisinske instrumentet InBody770. 

Med utgangspunkt i testresultatene, kan vi hjelpe deg med å skreddersy treningsprogram som er tilpasset din kropp og dine målsettinger. Det vil igjen gi deg bedre form og enda kjekkere treningsopplevelser!

De fleste av våre kunder er mosjonister på ulike nivåer, men vi har også erfaring med testing av idrettsutøvere. Vi tar utgangspunkt i Olympiatoppens testprotokoller.

Forus TestLab holder til i fantastiske omgivelser hos FOMO på Forus i Grenseveien 21.

om oss

Cato Tjåland

Var en av de første i landet som startet med medisinsk kroppsanalyse, og har blant annet vært testansvarlig for flere forskningsprosjekter i regi av Universitetet i Stavanger. Cato er også gründer av FITCAMP, som siden 2013 har hatt arrangert treningscamper for mer enn 3000 mennesker i Norge og Spania. Han var selv aktiv utøver innenfor Triatlon, og har blant annet NM-sølv i lag fra 1996 og 14. plass individuelt i Nordisk mesterskap samme året. To ganger har Cato vunnet Dalane Rundt på sykkel, og han ble nr 2 i Årefjellsloppet på Ski 35 km så sent som i 2017.